Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I hope you feel the way I do, I hope you give yourself up too."- Anna Ternheim


This way it's better (but harder)

Jag vill ha dig nära mig
Nära mina lår

Jag vill se dig i ögonen
Känna dina tankar med en blick

Jag vill att du kysser mig
fast det är slut

Jag vill dansa tätt intill dig
trycka mig mot dig
sensuellt fast classy

Jag vill springa barfota ifrån dig
Och jag vill att du skall jaga mig




Fri vers av malou melinda
Läst 195 gånger
Publicerad 2011-05-19 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malou melinda
malou melinda