Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att verkligheten är kristallklar.


70%

Har det gått upp nu!

..för mig

ämnad för en sak..

..viljan dock för flera

talang i massor....

.... inom åtskilliga områden

kommer aldrig upp i hundra procent

varken här eller där




Övriga genrer av Håkan Andersson
Läst 229 gånger
Publicerad 2011-05-19 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Andersson

Senast publicerade
Lägret
Striden
Blånad
70%
* Se alla