Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku om japansk kampsport


Blånad

Med kraftfull beslutsamhet kommer törnen

skinn och ben tar emot under dräkten

dagen efter färggranna bevis uppstår




Bunden vers (Haiku) av Håkan Andersson
Läst 234 gånger
Publicerad 2011-05-19 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Andersson

Senast publicerade
Lägret
Striden
Blånad
70%
* Se alla