Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRUKTURER

strukturer

vill etablera strukturer

inga diffusa figurer

ska skapa oreda här

konturer

jag vill se skarpa konturer

endast distinkta naturer

hör hemma i denna sfär

 

 

kvadrater

trianglar eller kvadrater

två glada arbetskamrater

jag undrar: hur länge till?

att veta

det känns så tryggt att få veta

gör abstraktioner konkreta

så att jag får som jag vill

 

 

LARZ GUSTAFSSON  19/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-19 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP