Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första kyssen

Den hänger i luften

outtalad
outövad.

Man vill så gärna
men vågar

inte

riktigt.

Någon tar första steget
lutar sig fram

mjuka läppar
som

möter

varandra

tungor
som

brottas

försiktigt.


En känsla av

vällust


väller fram

i mig.


Så var vår

första

kyss

för mig.




Fri vers av Poetpatrask
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-18 15:38



Bookmark and Share


  M.A.J.R
väldigt bra skrivet
känner igen lite av texten
applåd
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Poetpatrask
Poetpatrask