Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MER AVSTÅND

jag hör inte hemma här

jag tar avstånd från det här

jag är bara till besvär

jag hör inte hemma här

jag har distanserat mig

jag har isolerat mig

monsterrollen passar bäst

jag är öst och ni är väst

jag behöver en protest

jag är oinbjuden gäst

kryp på knä och kyss min ring

söta lilla ingenting

jag ska inte krusa dig

du kan inte tjusa mig

vill nån mig nåt är jag här

jag är aldrig där ni är

 

 

LARZ GUSTAFSSON     19-20/5 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2011-05-20 10:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina rader väcker många tankar
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP