Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fil. 2:10-11 "I Jesu namn skall alla knän böja sig, deras som är i himmelen och deras som är på jorden och deras som är under jorden, för att alla tungor skall bekänna, Gud Fadern till ära, att Jesus Kristus är Herre"


ALLA VÄGAR LEDER TILL JESUS!

FÖRR ELLER

SENARE:


MEN BÄTTRE FÖRR

MED FRÄLSNING!


ÄN SENARE

UNDER

DOM.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-21 06:08



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Scorpio, det var ingen dikt, utan en vägvisare: och de brukar sällan innehålla särskilt mycket text. Kanske för tydlighetens skull? Tack för Din väl genomarbetade kommentar! Mvh S-E
2011-05-21

    ej medlem längre
Frälsning? Ok. Så långt är jag med dig. Dock ser jag tyvärr inte alltid vad du vill uppnå med dina texter eftersom de mest består av plattityder och rena självklarheter som inte är Någon till gagn utom möjligen för författaren själv. Visst, vi kan spela en omgång Bibelpingis om du vill, men vad jag skulle vilja efterlysa är snarare ett mer personligt tilltal eller i alla fall någon form av konstnärlig gestaltning av dina erfarenheter av tron på den Uppståndne Kristus. Dina texter skulle ju onekligen vinna mycket på att bli lite mer poetiska och förutom att du förmodligen skulle få ett betydligt mycket bättre gensvar skulle nog också själva kvaliteten på texterna i fråga förbättras högst avsevärt. Att få lösryckta citat dängda i huvudet får nog trots allt Ingen att komma närmare Kristus. Tvärtom. Kanske kan man skrämma någon till underkastelse. Men det går knappast att hota fram vare sig tro, hopp eller sann och äkta kärlek. Och eftersom det här trots allt är en sida för poesi så skulle jag mer än gärna vilja se dig försöka att Dikta, gärna om Jesus om du vill.
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld