Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fått ihop det på ett lustigt sätt..


en konstig sådan.

ovisshet, inga svar, tomma ord, allt jag har.
mjuka blickar, bultande hjärtan, hög förväntan.
otålig, galen, väldigt skör, allt man ej bör.
vax, hårspray, klibbig kind, snö, regn en väldans vind.
mörka ögon, kyssar heta, har slutat leta.
funnit prinsen, vill stanna kvar, för just nu är du
allt jag har.




Övriga genrer av madeleine.
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-12-27 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madeleine.
madeleine.