Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du saknade vita ängel.

Du saknade vita ängel, i min kalla tomma säng,

Du drar och smeker mina tunna ådror, som långsamt går sönder.

Har saknat dina kalla händer mot mina blodröda kinder och din blick mot
mina tårfyllda ögon.

Dra min arm ur led, så jag vet att jag lever, skrik mitt namn så jag vet att du finns.

Min älskade vita ängel, var har du varit? Stanna kvar här hos mig.

Jag faller isär om du går tunga steg härifrån, med svek i din själ
och yxan i högsta hugg.

Mörbultade hjärtslag och isande viskningar lämnar du min
kalla säng, mina blodröda kinder och min trasiga själ.

Jag föll isär...farväl.




Fri vers av madeleine.
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-09-12 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madeleine.
madeleine.