Detta handlar om insändarskribenter i Gävle Inget annat.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta handlar om insändarskribenter i Gävle Inget annat.




SKALPERA PSEUDONYMERNA

nu ska vi kapa

alla cirkusplymerna

vi ska skalpera alla

pseudonymerna

masker ska falla

ner på alla hala golv

allting ska avslöjas

när tornuret slår tolv

fegheten äcklar mig

som mensblod i min gröt

inte ens socker kan

få sån gröt att bli söt

de fega påhoppen

bär kräkens signatur

så signifikativt

för kreatur i bur

nu ska vi kapa

alla cirkusplymerna

nu ska vi skapa

mandom i kostymerna

det krävs en ryggrad

för att stå för det man tror

korten på bordet

i ett land där nordmän bor

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-21 14:51



Bookmark and Share


  Josef Ahl
Lika skickligt och proffsigt som alltid ! :)
2011-05-23

  Minkki VIP
ord och inga visor 8-)
2011-05-22

  Mats Henricson
Och, självklart, är det en alldeles excellent text även denna gång, Du ÄR Rimmarnas Okrönte Konung här på sajten !
2011-05-22

  Mats Henricson
Fast det kunde gälla fler... , tycker att det är patetiskt att gömma sig bakom pseudonymer, har alltid framträtt med namnet här.....
2011-05-22

  stenen/ Yv Ericsson
du är förbannat bra i ditt slag! som en låttext, typ
2011-05-22

  mare VIP
Krävs en ryggrad, så sant, men alldeles för få finns..
2011-05-22

  anits VIP
Bra skrivet, det är inte lätt att alltid
stå för det man tror på, men det
på viktigt att man gör det, det inger
resepekt
2011-05-22

  Pimsan Ivarsson
ha ha

såg först den röda pyttelilla texten överst
långt senare...
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP