Syndikalism och modevänster är kräkmedel.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndikalism och modevänster är kräkmedel.




PARTYREBELL

man ska synas på de rätta festivalerna

och frottera sig med alla radikalerna

man ska ikläda sig alla balla rollerna

och skandera när man kommer till parollerna

man har skaffat sig en frihetlig identitet

ja, vad gör man inte för en grupptillhörighet...

men om det ska debatteras ideologi

flaxar man iväg och kacklar om att man är fri

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-21 14:56



Bookmark and Share


  mare VIP
Håller med, just det, vad gör man inte för en grupptillhörighet?!
Finns för många rädda svaga människor..
2011-05-22

  anits VIP
Det är många som vill synas och
komma i rampljuset bara för att
kanske synas på första sidan i
tidningen, bra skrivet
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP