Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRKROPPSLIGAD SOLVÄRME

du skulle nog kunna ge mig

nästan allt det jag behöver

men går förbi oberörd och

vill inte alls komma över

du tänder mig maximalt och

är så intelligent och gladlynt

den ömhet du bär i barmen

skulle göra mig mindre svartsynt

 

 

du mogna och kreativa

alltid smakfull, stilrent skrudad

du måste ha blivit uppvaktad

och kanske rentav förgudad

vi tillhör nog samma åldersgrupp

och din mognad attraherar

din kropp är ett mästerverk

jag alltför ingående studerar

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-21 15:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Anden villig, köttet svagt och står alltid i strid...men du, titta är väl inget fel, ett levande konstverk ;)
2011-05-22

  anits VIP
varma och längtansfulla rader
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP