Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÖRNINGSSÄNDARE

 

snart är ni utom hörhåll

snart är jag hemmavid

snart är ni utom störhåll

jag känner åter frid

jag lämnar glåpordsbältet

och går mot hemmets ro

det enda fria fältet

där jag av nåd får bo

 

LARZ GUSTAFSSON 21/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-21 19:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Kommer alltid att finnas människor som man får "bekämpa",tids nog kommer du till hemmets ro..
2011-05-22

  anits VIP
Berörande och tänkvärt skrivet
2011-05-22

  Måna N. Berger
Hemskt egentligen :"glåpordsbältet". Så skulle ingen behöva känna det.
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP