Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nowember

Du rusar genom den döende skogen
Dess svullna ryggar som böjer sig sakta
Dess dödsdans som snart är din
Spring, fly därifrån, bort
Bort från det oändliga mörka
Det svarta som förtar
Som tuggar dina kotor till grafit
Hösten lever vidare, men flyr åter
Slukar dig inte heller denna gång
Och din smärta?
Godset inom ramarna
-Hör!
De skriker bandhundarnas namn i megafoner
Kras - knaster
Hjärtan som hoppat över sina slag
Får nu ögon och faller i sömn
Du åkallar snyftande Tom Waits
för ingen annan än The Black Rider kan hjälpa dig nu
Men Hör!
-It´s dangerous in the woods at nigth-
sen tystnaden…
skräckens bris i rädslans träd
frukten faller
genom hoppet och dödens samlag
de hungrande är där
uppspärrade munnar
deras ansikten
redan sjunkna skepp i för länge sen bedarrade stormar




Fri vers av Varan
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-19 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Varan
Varan