Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakut




Bakut sparkar kanske en häst, en åsna, en ko
jag är lycklig med barnen, mannen, orden och geten




Fri vers av PIA KALROTH
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-22 17:38



Bookmark and Share


  filosofian
härligt!
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

PIA KALROTH