Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är i dag och i dag är nu



Vet ni...i dag finns vi här...
i morgon kanske inte

Vet ni...i dag kan vi...
i morgon kanske inte

Vet ni...i dag finns allt...
i morgon kanske inget

Vet ni... i dag är nu och nu är i dag...
i morgon kanske...ja, vem fan vet




Övriga genrer av Therés
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-12-27 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!