Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskrivning överflödig


När tystnaden hörs

Jag väntar
på att tiden ska ta slut
Jag fryser
i själen varenda minut

Jag dansar
i takt med hjärtslagen
och glömmer
allt tvivel, alla obehagen

Du är nära
men alldeles för långt bort
Varenda stund vi ses
är alldeles för kort

Skrattet kletar
och fastnar i halsen
jag kan inte sluta känna
blir alltid mera kall sen

När du lämnar mig
med din värme, din hetta
Du hoppas att allt snart blir bättre
med kontraster så fjäderlätta

När tiden
tar slut och lämnar mig här
Jag vandrar
i evighetens tomma atmosfär

Utan ord eller
någon som helst avsikt
Utan kunskap eller förberedelse
lämnar jag er utan bikt

Rivsår som blöder
i flykten från mig själv
Jag sviker er alla
jag sviker mig själv

När tystnaden hörs
och mörkret lyser
När himlen brinner
och marken fryser

Ska jag ta
mitt sista steg ut
Ett sista försök
i att få det att ta slut




Bunden vers (Rim) av JigsawJohn
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-23 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JigsawJohn
JigsawJohn