Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(100-ord)


Barndomsminnen hos min farmor

I trädgården
rödvita blommor
sprids i vinden
sommartidssnö
ger mig Astrid
Lindgrenskänslor-
barndomsminne

110523




Fri vers av sajo
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-23 07:36



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Inte 100-ord, men väl 100tecken! :)

Och jag tyckte om bilden du målar med dina ord!
2011-05-23

  Annmargreta
Så fint och det väcker många minnen!
2011-05-23

  Alva Johnsson VIP
Bäddar ro i själen.
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

sajo