Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lägenhet 20

Det var också så
att lägenhet 20 stoppade mig på vägen ut igår
hon ville bara säga:

att hon har haft tur som fått min hjälp hela dagen

och kommunen kan ta sina otacksamma stålar
och ge till någon som behöver dom bättre
någon som varken har pengar
eller personer att skänka glädje till

för jag behöver inga pengar
när jag har människor
som gör mitt sinne rikt

att vara anledningen till att ett par ögon fylls med glädje
om så bara för en stund

DET Olliwer
är bättre än någon av dom andra drogerna

bekräftelsen på att allt jag givit
har blivit
rätt
är det som får mitt belöningssystem att slå volter

Och jag hade lika gärna kunnat vara utan kommunens
otacksamma stålar
för det är inga yttre behov som styr vad jag gör

det är dom inre

som att få känna att lägenhet 20 är glad
att just jag
gav av mig själv
just idag








Fri vers av C"
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-23 12:40



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint skaldat. // AA
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

C
C"