Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja jag gillar att skapa ett visst flyt, takt och rim i det jag skriver


Saknad

Vart är du när blixten kring mig slår och åskan över mig går
vart går din tanke när mörkret mig omsluter och dagen mig förskjuter
vart är du på väg när jag mot friheten försöker springa men samhället mig ner vill bringa
när benen undan mig fälls och jag på mina bara knän ställs
när jag så sakteligen gråter för att få känslan av omtanke åter

Av:Pedroinpeace




Fri vers (Fri form) av pedroinpeace
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-23 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pedroinpeace
pedroinpeace