Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats längtan

Hjärtats längtan var är du nu
Hjärtats längtan var du än är
Hjärtats längtan saknar dina ord

Måla ditt hjärta förbi periferin,
Hjärtans längtan... längtan bli min

Hjärtats längtan var ett fönster mot varat
var gripbar var begriplig
kom min sanning nära
håll dig öppen inte stängd

om inte annat får jag vila hos dig en stund
om inte annat ett ögonblick av lugn
...en liten stund...

Hjärtats längtan får jag färga ditt hjärta
Hjärtats längtan får jag färga med frid
Förgylla med det som behövs inuti
kärlek, värme, glädje och harmoni
Hjärtats längtan låt min puls slå fort
Hjärtats längtan öppna min port

Hjärtats längtan ge mig ett rus
Hjärtats längtan låt oss se ljus




Fri vers av Songbird VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-23 22:12



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
och
dina hjärtvingar andas vackert
du skriver hjärtats längtan
2011-05-24

    Johnjohn
Hjärtats längtan....underbart smärtsamt på sätt och viss, snyggt fångat här *applåd
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP