Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Jag är kär i en elak man', av Nanna x, inspirerade till kommentaren (textens 'du' är inte speciellt nanna x, utan den som tar åt sig)


Kritik på en text (633) - Vapenviloläge? (aforism)






Det finns två slags människor
de vilka vilja giva andra på moppe
de vilka stå där tacksamt och ta emot
och så du, som vinglar mitt emellan






Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-25 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP