Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEJ HETEROFÖRBANNADE RELATION!

Hej heterosexuella, heteronormativa, heteroförbannade relation!

Tack för att du låter mig drunkna i klarblå ögon och fylla mina hål med manlighet.

Tack för att du uppfyller alla myter om skapelseberättelsen och låter mig vara din slav.

Tack för att du får mig att längta efter mer som bultar, stönar, skaver, skriker av åtrå.

Tack för att du raderar mina sinnens fulla bruk och gör mig till det kön jag är.

Tack för att du spelar huvudrollen i mina porrfilmsfantasier där jag kan se dig när jag vill eftersom du inte låter mig se dig i verkligheten.

Tack för att du tryggt håller dig på avstånd medan mitt hjärta skriker.

Tack för att du inte gråter blod över att aldrig mer få känna mitt kött slutas kring ditt.

Tack för att du sover gott om natten medan jag ligger vaken i feberdrömmar.

Skrew you. Knulla dig. I screwed you over. Jag överknullade dig.

Tack för att jag fick älska dig och för att du aldrig märkte det.




Fri vers av fionah
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-25 18:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är stolt över att vara heterosexuell.
2011-05-25

    Nicklas VIP
Sista raden känns brutalt hård...
2011-05-25

  Olliwer
Bra!
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

fionah