Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rainfeldt och Borg!

Att vara fattig och sjuk

är ingen bra

tillvaro.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-26 10:26



Bookmark and Share


    tramp
Folket har ju valt dom så det är väl demokrati då ?
2011-05-26

  Mats Henricson
Det förstnämnda kan De inte ens föreställa sig, det ingår inte i deras vokabulär...........
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld