Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRYTER IHOP

Stolen mitt emot mig gapar
tom, skriker sin saknad efter dig

Vi har aldrig delat frukost du
och jag, det kommer aldrig ske

Jo en gång men då satt vi bara
och såg på när de andra åt

Just när den tanken dyker upp
är jag inte längre så hungrig

Reser mig upp, går och slänger
min orörda frukost, vilket slöseri

Känner din doft fast vi inte setts
på länge, den försvinner aldrig

Lägger mig igen, bryter ihop för
att sedan börja dagen på nytt

Som så många gånger förut och
jag vet att det kommer att ske

Igen




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-26 18:13



Bookmark and Share


  clarie. k
herregud vad jag känner igen mig, fan va bra du är!
2011-05-26

  mickech
bitterljuvt....
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP