Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig att le när dagarna känns svåra

Hur mycket jag än har att göra
finns du alltid med mig i hjärtat
och i mina tankar

Varje dag sätter jag mig ner en
stund eller åker till stranden och
tänker på vår kärlek

Ibland ler jag ibland gråter jag
men ofta båda sakerna på en
och samma gång

Du får mig att le när dagarna
känns svåra, får mig att älska
dig ännu mer

Tack vare dig fortsätter mitt
hjärta slå för jag vet att du
älskar mig också




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-27 10:18



Bookmark and Share


  M.A.J.R
En mycket bra text =)
2011-05-27

    Max Poisé
Underbart att ha med sig detta...
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP