Nej, whisky är hon inte. Snarare varm choklad med vispgrädde.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, whisky är hon inte. Snarare varm choklad med vispgrädde.




SANN SKÖNHET SÅG JAG

sann skönhet såg jag

lössläppt och ledig

som en gondol i

ett svenskt venedig

naturligt mjukbrun

mjukispaketet

ett vackert ogräs

som såtts i vetet

 

 

utan försköning

ingenting tillsatt

hon härbärgerar

en born-to-kill-natt

allt det jag drömmer

ses gräddnosblicka

på hela världen

fantastisk flicka!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2011-05-27 11:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbart skrivet
2011-05-27

  Måna N. Berger
Som du kan beskriva flickorna! Önskar att de alla fick tillfälle att läsa dina dikter! :)
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP