Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

La Mere de la Nuit

 

Ett hav av svarta tårar

gråtna i åtrå och i längtan.

Ett barns desperata skrik

kunde inte överrösta dina vågors brus.

 

Varje mörk natts väntan

på att få krypa upp i din famn.

Längtan att få ge min själ till dig

i en natt av moderlig försoning.

 

Allt var för dig, bara för dig 

och kanske var det själviskt att vilja ha dig för mig själv.

Den här kärleken kommer att finnas

lika länge som du.

 

De här tårarna

har jag gråtit i hela mitt liv.

Jag kommer aldrig att nå din strand

över en ocean av svart mörk natt.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-05-27 13:29



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Underbar.. Kärleken innebär även stor smärta.. Hjärtat spricker av längtan när tomheten andas i själen..
2011-09-11

  stenen/ Yv Ericsson
fantastisk text! jag fick magvärk.
2011-05-29

  Valdemar Anders
Gillar liknelsen: Själen(?) och stranden! Vacker.. Bra som alltid! Som en gyllene Ö på poeter.se hav av poesi!
2011-05-27

  Linda CH VIP
En text att bokmärka. Berörde mig djupt!
2011-05-27

    ej medlem längre
Roligt att läsa en text av dig igen. Språket är fantastiskt. //F.
2011-05-27

    ej medlem längre
Ah...superbt, som vanligt
2011-05-27

  Ninananonia VIP
Vacker är la mere de la Nuit!
Berörande är denna moderlighets längtan..
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP