Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att komma överens.


Jag är tätt intill dig

din varma hud

förnimmar din uppenbarelse

du lutar huvudet tillbaka

när jag från bakom din rygg

kupar dina bröst med mina händer

är min lycka inte det

den består i

att du låter mig.




Fri vers av inteutanmig
Läst 481 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-27 13:54



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Vackert och insiktsfullt.
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

inteutanmig