Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära havet

Jag vill sitta nära havet
vid mitt ursprung
på en sten
luta ryggen mot en fura
höra måsars skrik och skrän

Jag vill njuta av naturen
medan morgonen
är ung
se hur svalor jagar myggor
känna lukt av fukt och tång

Jag vill ligga på en brygga
under himlen
uppåtvänd
doppa fötterna i havet
väga snäckskal i min hand

Jag vill fylla blanka sidor
av små ord
ifrån min själ
dela med mig av min glädje
väcka tankar hos en del




Fri vers av Sanne Bivered
Läst 501 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-28 09:26



Bookmark and Share


  Shambalaman
Mycket bra, bokmärkt. Tack /p
2011-05-30

  SecretGardenofLotta
Oh så vackert. Känner denna plats i mitt hjärta. Tack!
2011-05-28

  mare VIP
Underbar dikt och sista versen, mycket bra...sparas..
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sanne Bivered