Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dåligt stavad engelska, varsågoda :)


I miss you.

Cross my heart and hope to die,
stick a dirty needle in my eye
I will neverever from you fly
heres the answer so you know why

You've stood beside me in rain and sun
we've chared both tears and mighty fun
Noone could neverever take your place
in all those nights wich's mostly a daze

Though we don't meet as often as then
cuz of work, musts and mostly men
I'm always here and you know thats true
you gave me the same promise; "I trust you"

Dearest friend, I love you so.
Neverever let this go.




Fri vers av Disco2000
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-28 20:58



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Den här gillade jag skarpt. Särskilt slutet föll mig i smaken.
2011-06-25

  RosieLoveHeart
underbar full av liv , en text många kan känna igen sig i
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000