Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"The greatest thing you'll ever learn is to love and be loved in return"


Till pojken med guldögonen

Svävar

flyger




Först när orden sa att du älskade mig
att jag räckte till och
var vacker
tvivlade jag och
ville springa tills jag föll

imploderade

Men nu har jag bestämt mig
jag ska stå kvar

om så benen går av

Fast livrädd är jag
skräckslagen faktiskt

för hos dig är jag trygg




Fri vers av Disco2000
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-05 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000