Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör dina hjärtslag

Står vid ett vägskäl,
funderar på vilken
väg jag ska välja

Plötsligt ser jag en
siluett en bit ifrån
mig, följer efter

Den försvinner in
bland träden men
försvinner plötsligt

Ser bara grenar
som rör sig, gräs
som trampas ner

Mina hjärtslag ökar,
kalla kårar känns
längs min ryggrad

Jag vill stanna men
måste få veta vad
som är framför mig

Är ganska långt in
i skogen, så slutar
grenarna röra sig

Tittar upp och ser
nu en vacker äng
några meter bort

Rör mig sakta mot
mitten av ängen,
det finns ingen här

Måste ha inbillat
mig alltihop, måste
blivit helt galen

Då ser jag hur
gräset ligger ner,
sätter mig bredvid

Känner en beröring
mot min arm och
hela jag blir varm

Lägger mig ner och
tänker på dig, en
inre ro infinner sig

Minnet smeker min
kind, ser dina fina
ögon framför mig

Är glad för att du
förde mig hit och
läkte mitt hjärta

I alla fall för en
liten stund, rör
du vid mitt hår

Eller är det bara
vinden som leker
ännu en gång

Viskar att min
saknad efter
dig är så stor

Och ber dig att
stanna kvar en
liten stund till

Mina tårar rinner
medan jag hör
dina hjärtslag

Snart är de borta
och jag är tillbaka
vid mitt vägskäl






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-29 00:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så berörande och vacker! :I
2011-05-30

  Julio VIP
inlevelse^ vackert
2011-05-29

  Anna*
Läser en bearbetning mot ett avslut som frigör till att välja väg. Applåderar och tackar för att du tog oss läsare med på denna mycket speciella upplevelse!
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP