Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en person jag står väldigt väldigt nära som missbrukar.


Besatt

Ditt utseende har förändrats

Du är mörkblå runt ögonen och smutsig

Din hud är sjukligt blek och fullt med ärr

Ditt hår är risigt och smutsigt

Kläderna är trasiga och passar dig inte längre

Kroppen är ranglig och svullen

Du har blivit galen och besatt av ett farligt ting

som får dig att stanna

Du begär att stanna och gör allt för det

med allt som krävs, trots all galenskap

Omvärlden är borta som bultar på din dörr

Jag försöker ropa att jag älskar dig precis som du är




Fri vers (Prosapoesi) av Baby_e
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-29 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baby_e