Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa om kvällen

Det finns en visa ifrån en skog
Ett leende utav solsken
Han som sjöng den ja han log
Med röst så vacker och len

Jag kan ej minnas hur visan gick
fast när jag andas så känns den
men den bor kvar i hans blick
så kanske blir den min sen

I skuggans ljus finns en måne klar
och den kan visa oss vägen
Ja den kan ge oss alla svar
om du tror på dess sägen

Du måste offra allt du har
och inte rädas på färden
För vill du ha månens alla svar
bör du frigöra alla värden

Jag ska berätta hur jag fick
denna visan till livet
Mannen reste sig upp och gick
och när han tagit första klivet

så fanns där allt som du tänkas kan
fast ingenting han begärde
En dag jag mötte denna man
och utav honom jag lärde

Att man ska älska så gott det går
för utan kärlek finns inget
Så om jag älskade kanske får
stanna dig mitt i springet

För jag vill kyssa din nakna hals
leka frihet och pärlor
Ja jag vill dansa med dig en vals
och sen flyga som ärlor




Fri vers av Disco2000
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-30 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Disco2000
Disco2000