Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här prövar jag en presumtiv läsares finare egenskaper. Tålamod, överseende, humor samt intelligens. Jag har en praktikant på kliniken den här veckan och just idag har jag inte mindre än åtta klienter, fyra par med äktenskapsproblematik.


Ordspråk som vi längtat att få se dem






Klok som ett korvspad

*

Lycklig som en duva

*

Skrattar likt en get

*

Klok som en pekingeser

*

Humlan, människans bästa vän




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 668 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-30 10:08



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Flitskrivande som ett lodjur!
2011-06-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP