Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man lyssnar på medryckande musik är det lätt att låta sig ryckas med, inte till vals, rumba eller streetdance but att sitta och dansa medan man är inne på poeter och läser det vanliga tramset om kärlek och nobbad verklighetsuppfattning.


Jag säger som...




...rockgruppen Dr Feelgood i en av deras låtar

'your body drives me wild'


och hade jag blott druckit kaffi hade jag även kunnat hålla med i

'javan blue, when the coffes got me...
...drink coffe to I'll die'

eller något i den stilen




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-30 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP