Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tristan, den fiktionella karaktären är för övrigt vampyr om det ej är uppenbart. Sorgsen sådan som ser mörkret som ett himmelrike där man kan dölja sig och sprida konst.


Tristans dikter: dikt 2

Smärta, den är snabb, ren, och glimrar likt silver.

Blod, det flyter, flödar, rött och fylligt och faller mot marken.

Bladet, det dansar, färgas, sjunger likt enbart stål kan.

Ej ens i mörker kan en skugga dölja sig när kärlek söker, och ej ens kärlek kan alltid hjälpa den skugga som gömt sig i mörker. Kärleken, kärleken, elden.

Kärlek är likt en flamma, en eldsvåda, varm och skön och vacker men farlig.

Nu dansar bladet, och blodet släcker elden, och smärtan, den glimrar likt silver.




Fri vers av Heiding
Läst 242 gånger
Publicerad 2011-05-30 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heiding