Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud vänder inte ryggen till någon Människa

Han har vänt ansiktet

till oss, i Kristus

JESUS!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-31 20:35



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Anders N. så låt dem tro det då, som aposteln Johannes t.ex. Mvh S-E
2011-05-31

  Anders Nordlander VIP
men vissa verkar tro att han tittar mer på just dom
2011-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld