Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till en underbar kvinna, vad mer kan det vara?




Inuti, utanpå och runtomkring

 

Ett tag sedan vi sågs nu

men när jag tänker på dig

vill jag vara inne


I

Dig

Höra dig

Se dig

Känna dig

Njuta med dig

Ta hårt bakifrån

Med den ena handen ett fast tag runt din höft

Den andra smekandes din härligt formade bak

Sedan vända på dig

Leka med dina vårtor

Kyssa din hals

Smeka din nacke

Viska ord i ditt öra som jag vet att du gillar

Gå på upptäcktsfärd över hela din kropp



Komma

Djupt

Bli

Ett

Med

Dig

 

Sedan

Ligga nära

Njuta

Av hettan och all väta

Kropp emot kropp


Tycker så mycket om dig
Fröken A




Fri vers av johanni
Läst 476 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-01 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl