Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidigt i morse


Regnbågens gudinna

du stolta iris

du är regnbågens gudinna

och du öppnar dina kalkar

just som ljusa juninatten

blir till dag




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 697 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-01 13:27



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En vacker lovsång till naturens skönhet och magi.
2011-06-21

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-06-01

    ej medlem längre
En vacker dikt till en vacker och stolt blomma.
2011-06-01

    ej medlem längre
Fint skrivet om en vacker blomma!
2011-06-01

  anits VIP
Mycket vackert skrivet
och vilken underbar bild
2011-06-01

  Bibbi VIP
Ljuvligt skön.
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP