Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att en människa kan vara

så fin

som en hägring i sahara

så fin

såsom stjärnor tindrar klara

så fin

som en gnistrande tiara

så fin

 

 

LARZ GUSTAFSSON     1/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-01 20:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint dina ord berör
2011-06-01

  Anna Maris
Fint! :)
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP