Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMÖJLIGA

hon är drömmen

om det omöjliga

på två välformade ben

jag är kruppstålet

det oböjliga

på en liten enkel scen

jag är äcklet

på min födelsedag

och bär upp mitt epitet

jag är hyllad trots att jag är som jag

fina blommor och paket

 

 

hon är drömmen

körberg sjöng om en gång

 i profil mot gröna blad

alltid något grönt

i hennes kokong

lyser upp denna stad

jag är korpsvart

i min nya kostyum

som en arg begravningsgäst

jag är numan

på en njutbar volym

den som undviker er fest

 

 

LARZ GUSTAFSSON    1/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-01 20:39



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Du är strong!
2011-06-01

  anits VIP
Fina rader, grattis Larz
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP