Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMAREN BÖRJADE I DAG

 

innan jag försjunker i er

innan ljuva melodier

som hör de där vilda åren till

bär mig bort på rosa skyar

över städer, över byar

måste jag få veta vad jag vill

innan ett neonhav sluter

sig om mig när sinnet njuter

"sentimentale moi" och marzipan

måste lazern penetrera

ädelgasen etcetera

denna ankunge är ingen svan

 

LARZ GUSTAFSSON 1/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-01 21:24



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Alla ankungar blir inte svanar. De flesta blir ankor i ankdammen. Men några enstaka blir korpar!
2011-06-01

  anits VIP
Härligt skrivet, gillas
2011-06-01

  © anakreon VIP
Gillar!
Calle
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP