Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIV I STADENS MITT

ett liv i stadens mitt

så varsågod och sitt

en dröm i svart och vitt

sjutusenkronorstitt

ett liv i maskopi

med mörk melankoli

ett lugnt dagdriveri

en smula poesi

en basgång av burnel

ett: "hell Immanuel!"

ett litet regelbrott

en hyllning till pol pot

gör sömngångarna gott

allt är snart minnen blott

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-02 16:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet
2011-06-02

  Måna N. Berger
Gillar skarpt den bild jag får här! Lusten att begå ett litet regelbrott, för att väcka sömngångarna, javisst!
2011-06-02

  Lethe
Gillar detta, rätt känsla! Spillror och pusselbitar. Nedmonterat. Bra skrivet!
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP