Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRFLACKADE JACK

du slår dig i slang med vemsomhelst

bara du får prata en stund

djävulsdyrkare eller frälst

åkesson eller hammarlund

ett så desperat kontaktbehov

är en aning ohälsosamt

du är som ett rovdjur utan rov

livet känns väl rätt otacksamt

 

 

med kreti och pleti pladdrar du

lyssnar aldrig men mal som en kvarn

kanske fick du ingen uppmärksamhet

av din pappa när du var barn

men snacka ditt strunt nån annanstans

jag har vare sig lust eller tid

jag har fullt sjå med mig själv i dag

och du stör min sinnesfrid

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2011-06-02 16:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja såna pratkvarnar finns överallt
och vill ha uppmärksamhet
2011-06-02

  Måna N. Berger
Pratkvarnen mal. Jobbigt!
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP