Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLOND VERSION

höftena jag ser är

som ett mänskligt taj mahal

tanken på att greppa dem

får svaga män på fall

tusen och en natt i blont

på junis andra dag

fascineras jag av

dessa ljuvliga behag

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-02 16:15



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
En bild som får mig att le :) Ser Tai Mahal gunga förbi en stackars karl på fall.. Oj!
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP