Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missbruk

Du faller runt

Du föll nu på dun och svor argt

Det var inte för fallet som gjorde dig så

Arg över att över ett föremål som trillade

för det ville du ha, för det är ditt


I morse klev du genom dörren

och du sken

Du gav mig löftet att vara mer med mig


Hur ska jag lita på dig?





Fri vers (Spoken word/Slam) av Baby_e
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-02 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baby_e