Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

C´EST MOI

hejsan, hjärtlig

det är jag

kan vi träffas

någon dag?

jag behöver dina

varma vibrationer

lilla hjärtlig

det är jag

kan vi stanna

upp ett slag

och förlusta oss med

flydda tiders toner?

tyckte om din

hårda kram

fastän jag är

monogam

tycker om att

du är uppriktig

och äkta

hjärtat bygger

sig en bro

och har svårt

att finna ro

när det vidrörs

av de känslor

som är väckta

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/6 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-03 18:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här byts ingenting!
2011-06-10

  Alva Johnsson VIP
Riktigt riktigt
skön att läsa

Byter gärna ut
ordet uppriktig mot rak.
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP