Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom...

Kom vill du älska mig inatt
smeka bort min oro och ångest
vill du visa mig kärlekens skatt

Att få känna dina läppar mot min hud
att få kyssa dig ömt
när du sveper in mig i din kärleksskrud

Öppna din själ för mig
så ska du få hundrafalt tillbaka
när jag älskar dig




Fri vers av mickech
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-03 21:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Åh så vackert! :) Tycker om din dikt !
2011-06-05
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech